Kotitila Kiveinen

Tarina alkaa siitä, kun kaupunkilaisnainen rakastui maalaismieheen, joka asutti vanhaa sukutilaansa 1600-luvulta. Eläimet olivat lähteneet vuosikymmeniä sitten, ja maita jaettu. Mutta tilan sisin oli yhä siellä, Kotitila. Tila, jossa kotiseuturakkaus, rakkaus luontoon ja perinteisiin oli yhä vahvasti läsnä, mutta kaipasi pientä herättelyä.

Kaupunkilaisnaisen ja maalaismiehen ajatukset tulevaisuudesta kohtasivat, ja oli vihdoin aika alkaa toteuttaa sitä. Elämään toisinaan sattuu mullistuksia niin iloisissa merkeissä, kuin myös traagisissakin. Ne olivat avaintekijänä sille, miksi nyt ollaan tässä. Kaupunkilaisnainen oli aina pitänyt luonnosta, mutta ei ollut päässyt niin lähelle sitä, kuin nyt maalle muuttaessaan. Luonto otti yhteyden häneen, ja auttoi näkemään sen kaiken ihanuuden, jota se voi tarjota.

Tästä inspiroituneena kaupunkilaisnainen alkoi opiskella luontoasioita, sen lisäksi, että luonnosta tuli nyt hänen elämänsä kokonaisvaltaisesti. Samaa tahtia, kuin kaupunkilaisnainen löysi oman luontonsa, kehittyi myös rohkeus ja tarve tuoda luonnon parantavaa voimaa myös muille. Matka jatkuu yhä, ja siitä kertovat loputtomat ideat, jotka vain odottavat toteutumistaan. Jotta jokainen löytäisi itsestään oman kotitilansa 💕.