Skip to content

Toimitusehdot

Kotitilakiveinen.fi on laitilalainen verkkosivusto ja verkkokauppa. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Kotitila Kiveinen on perustettu 2018 ja ALV/VAT -tunnuksemme on 2907962-1. Verkkokauppamme tuotteiden valmistusmaa on Suomi/Eu.

Asiakaspalvelumme vastaa arkisin klo 9 – 17, numerosta 044-5855258.

Ostaminen

Kiitos kun ostat meiltä! Tuotteita ostetaan tämän nettisivun kautta tai suoraan yhteyshenkilömme välityksellä. Ostaja sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Annathan tilatessasi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, sekä maksaessasi laskulla henkilönumerosi.

Olethan huolellinen antaessasi tietojasi, vastaat ostajana siitä että ilmoitetut tiedot ovat oikein. Voit myös kirjoittaa lisätietoa-kohtaan omia toiveita, yritämme toteuttaa ne mahdollisuuksien mukaan.

Maksaminen

Sivulla olevat hinnat sisältävät verot ja maksut. Maksat vain tuotteen ilmoitetun hinnan sekä postikulut 6,90 €. Voit noutaa tuotteesi veloituksetta tilaltamme.

Maksaminen onnistuu kaikkien suomalaisten verkkopankkien kautta ja luottokortilla. Käytössäsi on kotimainen Paytrail -maksunvälityspalvelu, jonka kautta voit maksaa ostoksesi nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti. Lisätietoa Paytrailista ja asiakaspalvelun yhteystiedot löydät heidän sivuiltaan: https://www.paytrail.com. Emme tällä hetkellä lähetä tilauksia postiennakolla. Laskulla maksaminen on mahdollista vain yritysasiakkaillemme. Emme tällä hetkellä lähetä tilauksia postiennakolla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä, FINLAND
www.paytrail.com

Toimitus

Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen. Toimitamme tuotteita ulkomaille tai Ahvenanmaalle erikseen sovittuna, ota yhteyttä anita@kotitilakiveinen.fi, jos haluat toimituksen muualle kuin Manner-suomeen. Käytämme toimituksissa Postin ja matkahuollon palveluja. Tuote lähetetään siihen osoitteeseen minkä ostaja on ilmoittanut. Mikäli tiedoissa on virhe, ota yhteyttä ennen maksamista. Kotitila Kiveinen ei vastaa kuluista mikäli asiakas on ilmoittanut väärän osoitteen. Tuotteiden toimitusaika on tilauksesta yleensä n. 7-14 työpäivää.

Nouto. Voit myös noutaa tilauksesi osoitteesta:

Kotitila Kiveinen
Kiveistentie 213
23800 Laitila

Mikäli tuote on loppunut varastosta: – Voit odottaa tuotetta varastoon. – tai perua tilauksesi ja sinulle palautetaan maksamasi summa. – Tai voit valita toisen tuotteen. Jolloin maksat joko lisää tai sinulle palautetaan rahaa riippuen tuotteiden hintaerosta.

Palauttaminen

Elintarvikkeilla ja kosmetiikalla ei ole palautusoikeutta. Muilla tuotteilla 14 vrk. Asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postikulut. Maksun palautus suoritetaan ostossa käytetylle maksutavalle.

Otathan yhteyttä anita@kotitilakiveinen.fi ennen palautusta. Kurssi-ilmoittautumiset ovat sitovia. Esteen sattuessa asiakas voi hankkia tilalleen toisen henkilön, tai saada puolet maksusta takaisin lahjakorttina kotitilakiveinen.fi -verkkokauppaan.